Over mij

Over

Sevgi Tonkas

Hoi,

Ik ben Sevgi Tonkas (38), geboren in Amsterdam, wonend in Weesp en al 20 jaar pedagogisch allrounder in de kinderopvang. Zo’n 10 jaar daarvan geef ik trainingen, workshops en coaching in de kinderopvang en sinds 8 jaar ben ik mede-eigenaar van een kleinschalig kinderdagverblijf in Weesp. Dit run ik samen met mijn compagnon en een team van ervaren pedagogisch medewerksters. Het voelt heel fijn om alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd toe te kunnen passen in de praktijk, en dit ook verder te ontwikkelen. Want uitgeleerd ben je wat mij betreft nooit.

Daarom laat ik me momenteel ook scholen tot Pikler pedagoge. In mijn trainingen zal je die haar visie op baby-ontwikkeling dan ook terugzien, gecombineerd met mijn eigen ervaringen in de kinderopvang.

Wat ik vaak van cursisten hoor is dat ze het heel prettig vinden dat ik zo dicht op de werkvloer sta. Het komt goed geregeld voor dat ik de ene dag een cursus geef terwijl ik de dag ervoor zelf nog druk bezig was met het verzorgen van baby’s op de groep. Ik weet daardoor wat er speelt en hoe je theorie en praktijk efficiënt met elkaar kan verweven.

In mijn trainingen komen dan ook veel praktijkvoorbeelden naar voren, daarnaast probeer ik vooral met veel plezier en humor inspirerende lessen te geven.

Ben je geïnteresseerd in de training “werken met baby’s” welke voldoet aan de eisen van de wet IKK? Dan kun je mij als volgt bereiken ( LINK)

 

Groepstraining

Hoi, Ik ben Sevgi Tonkas (38) geboren in Amsterdam, wonend in Weesp en al 20 jaar pedagogisch allrounder in de kinderopvang. Zo'n 10 jaar daarvan geef ik trainingen, workshops en coaching in de kinderopvang en sinds 8 jaar ben ik mede-eigenaar van een kleinschalig kinderdagverblijf in Weesp. Dit run ik samen met mijn compagnon en een team van ervaren pedagogisch medewerksters. Het voelt heel fijn om alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd toe te kunnen passen in de praktijk, en dit ook verder te ontwikkelen. Want uitgeleerd ben je wat mij betreft nooit. Daarom laat ik me momenteel ook scholen tot Pikler pedagoge. In mijn trainingen zal je haar visie op baby-ontwikkeling dan ook terugzien, gecombineerd met mijn eigen ervaringen in de kinderopvang. Wat ik vaak van cursisten hoor ik dat ze het heel prettig vinden dat ik zo dicht op de werkvloer sta. Het komt geregeld voor dat ik de ene dag een cursus geef terwijl ik de dag ervoor zelf nog druk bezig was met het verzorgen van baby's op de groep. Ik weet daardoor wat er speelt en hoe je theorie en praktijk efficiënt met elkaar van verweven. In mijn trainingen komen dan ook veel praktijkvoorbeelden naar voren, daarnaast probeer ik vooral met veel plezier en humor inspirerende lessen te geven. Ben je geinteresseerd in de training 'Werken met baby's" welke voldoet aan de eisen van de wet IKK? Dan kun je mij als volgt bereiken ( LINK)

Schuiven naar boven